woensdag 18 maart 2009

ding 18


Zoals je ziet is het me, met jouw hulp Alinda, gelukt om de boeken om mijn blog te krijgen, ze staan alleen nog niet op de goede plek. Ik had ze graag aan de zijkant willen hebben. Bij bericht bewerken krijg ik de html-code te zien dus daar kan ik niks mee.
Weet jij hier een oplossing voor?

2 opmerkingen:

  1. Hoi,

    Je bedoelt je wilt ze aan de rechterkant in je menu geplaatst hebben?

    Dit doe je als volgt:

    Ga in je dashboard naar Indeling. Kies voor pagina-elementen (is al geopend waarschijnlijk). Je ziet nu hoe de layout van je blog er aan de achterkant uitziet.

    Waar in je blog het menu (sidebar) staat zie je een aantal gadgets staan. Je kunt hier kiezen om een gadget toe te voegen. klik hier op. Er opent zich een venster met verschillende mogelijkheden.

    Je kunt bijvoorbeeld diavoorstelling toevoegen, lijst met links, videobalk etcetera. Scroll door de lijst heen en kies de gadget HTML/Javascript. Klik deze aan en geef de gadget een titel bijvoorbeeld librarything en bij 'inhoud' plak je de code van je librarythingwidget.

    Als je op ok klikt zie je dat de gadget bovenaan je sidebar staat. Je kunt de positie van je gadget ook nog verslepen naar een andere plaats door er op te klikken en te verslepen.

    Staat alles goed? Klik dan op voorbeeld om je blog te bekijken en klik op opslaan om je layout te wijzigen. Als het goed is heb je nu librarything aan de zijkant toegevoegd.

    groetjes,
    Alinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt Alinda, zoals je ziet is het gelukt.

    BeantwoordenVerwijderen